Kisah Kejayaan

Ramai yang sudah berjaya menjana pendapatan dengan Trading Gold. Anda bila lagi??

JOM DENGAR APA KATA MEREKA…

 

testimoni dvd gti

Saya Zahidah. Sebelum ini saya bekerja di kilang coklat di Belgium. Saya mencari satu instrumen yang boleh menjadi pendapatan sampingan saya selepas saya pulang kembali ke Malaysia. Setelah bertemu dengan Ir Sofian, saya tak sangka yang ilmu GTI ini sangat berguna untuk saya dapatkan side income dengan cara mudah. Dengan hanya ilmu GTI ini, saya dah boleh menjana kewangan sendiri.

 

testimoni dvd gti
Saya Ashraf, merupakan pelajar jurusan Mechanical Engineering. Saya sebenarnya mendapat kesedaran awal untuk pelajari ilmu GTI ini sebab saya nak tambahkan wang saku saya. Yelah, masa belajar ni banyak benda nak kena pakai duit. Lagi satu, dengan ilmu GTI ini, saya dapat trade gold di mana-mana sahaja tanpa terikat dengan sesuatu tempat atau masa. Jadi sangat mudah bagi saya sebagai seorang student.

 

testimoni dvd gti
Saya Rohazani, bekerja dalam sektor kerajaan. Saya mencari satu peluang yang membolehkan saya menjana kewangan yang lebih kukuh dari sumber lain sebab saya nak bantu keluarga dan dapatkan hidup yang lebih selesa. Jadi, dengan ilmu GTI ini, memang ia menjadi platform untuk saya menjana kewangan pada bila-bila masa. Saya dah tak perlu tunggu duit gaji lagi kalau nak gunakan wang.

Saya Nak DVD GTI

Saya sebenarnya dah terlibat dalam bidang pelaburan saham ini dekat 4 tahun. Jadi, saya cuba sertai trading gold pula untuk menambahkan ilmu. Buat pertama kalinya saya nampak yang trading ni boleh jenis dua hala yang membolehkan masa pasaran turun kita boleh buat duit, dan masa pasaran naik pun kita boleh buat duit. Tak sama macam KLCI yang hanya jenis sehala je.

Azul-

 

Saya mencari mentor yang sesuai untuk belajar trading gold kerana saya lihat gold ini adalah terbaik untuk masa depan. Kita pun tak boleh nak jangka apa yang berlaku pada masa akan datang. Pada mulanya saya ingatkan trading gold ini susah, tapi sebenarnya bila saya sudah mempelajarinya, ianya sangat mudah. Tidak serumit yang kita sangkakan.

Wan Adi Azrin-

 

Sebelum ni saya dah pernah trade dengan cara sendiri. Tapi lebih banyak rugi berbanding untung sebab banyak benda yang saya tak tahu tentang trading. Setakat tengok youtube dan buat sendiri je. Saya rasa saya perlukan mentor untuk ajar cara yang betul tentang trading. Lepas saya datang program TG4M, banyak benda yang saya belajar. Rupanya banyak sangat benda yang saya tak tahu dan ianya sangat penting sebelum kita nak trade.  Kini saya dah ada keyakinan untuk trade gold dengan cara dan sistem yang betul.

Mr. Gibson-

 

Saya memang ‘zero’ tentang pelaburan trading gold ni. Saya ingatkan nak melabur ni perlu berniaga dulu. Baru kita pergi kelasnya. Rupanya untuk trading gold bukan macam tu. Kita kena belajar dulu caranya, baru boleh melabur. Barulah pelaburan yang kita buat berbaloi sebab dengan ilmu. Saya lihat dengan trading gold ni kita dah boleh buat duit secara harian. Banyak atau sikit untung tu bergantung pada modal kita. Tak perlu kena ada modal juta-juta pun boleh trade. Saya sendiri rasa buat duit dengan trade gold ni lagi mudah dari saya nak setup bisnes dan buat kelas website.

En. Anam Azizi-

Saya Nak DVD GTI